Moja (mini) kolekcija parfema

13 comments

Bok cure, danas vam donosim svoju kolekciju parfema, trenutno ih posjedujem negdje 8, 
sve drugo su već prazne bočice. Vjerujem da ću post pisati dosta dugo zbog ruke pa će biti malo teksta :D Naime, već treći dan me UŽASNO boli desni zglob, čini se od ovog čuda zvanog miš -.-' Zbog tog sam ovih dana na netu manje nego ikad. Već mi se to znalo događati, ukoči se i boli, ali prestane za pol dana, šta je sad još ne znam :( No vratimo se postu...
Za početak, nisam poslikala sve parfeme, ovi su mi bili pri ruci.



Justin Bieber - Someday
Someday, prvi parfem Justina Biebera. Znam, čim svi čuju čiji je parfem zgadi im se i ne žele ga ni probati. Ja sam baš zato htjela vidjeti kakav je i čak se nisam iznenadila, pretpostavila sam da će to biti sladak, mladenački miris što me i oduševilo. Zaljubila sam se u ovaj parfem na prvi "šnjof" :D Možete ga kupiti u Bipi, dm-u, Mulleru... Najskuplji je u Mulleru, a najjeftiniji u Bipi, tek toliko da znate ako budete kupovale. Onaj od 100 ml sam našla samo u dm-u gdje sam ga i kupila. Redovna cijena parfema od 30 ml je oko 260 kn, a od 100 ml čak oko 500 kn. Pred Božić je dm dao veeeliki popust na određene parfeme (40%), među njima i na Someday od 100 ml + imala sam još neki popust zbog bodova na kartici, tako da me ogroman parfem došao samo 230 kn i mojoj sreći nije bilo kraja :P Gornje note: mandarina, kruška i crveno voće. Srce: jasmin i kremasto cvijeće. Baza: vanilija i mošus <3



Hugo Boss - Deep Red
Ovo je moj favorit među parfemima uz Showtime od Kylie Minogue. Kupio mi ga je dečko za jedno Valentinovo i nisam bila prezadovoljna zbog izgleda bočice haha. Uvijek padam na to :D Ipak, miris me ugodno iznenadio. Note su crni ribizl, kruška, tangerina i crvena naranča. Poslije svježeg voćnog početka dolazi nota lišća džumbira, frezije, hibiskusa. Drveni završetak je od sandalovine, kalifornijskog kedra, vanilije i mošusa što za mene sigurno ovaj parfem čini savršenim. Napravljen je 2001., a kupiti se može po cijeni od oko 280 kn za 30 ml.



Shakira - Elixir
Najnoviji parfem koji dođe 160 kn u svim drogerijama i parfumerijama. Vrlo je intenzivan, osjete se drvene note i jako je postojan. Sadrži cvijet naranče, crni biber koji vodi do cvjetnih nota, trag breskve koja dodaje voćni štih. Donje note su slatke, sadrže smeđi šećer i mošus. Parfem nije uobičajen i def ga nemojte kupovati za poklon nekome ako niste sigurni da ga osoba želi ili sebi ako ga prvo ne isprobate.



Lolita Lempicka - L
Po meni vrlo sličan parfem Elixiru. Ipak je jači miris, bolje se osjeti i duže postojan. U njemu se također osjete drvene note i skroz je zagasiti parfem, a ja takve obožavam, ovo zagasito je riječ koju koristim za neke parfeme i nadam se da možete skužiti kakav bi to miris trebao biti, ja ne znam ovako objasniti :D Osnovne note su ljuta naranča, bergamot, vanilija, cimet, besmrtnik ?, mysore sandalovina, mošus, solarne note. Lansiran je 2006.god. Ovaj parfem definitivno treba isprobati i ne kupovati napamet, mnogima ne odgovara, to sigurno.



Christina Aguilera - By Night
Njene parfeme obožavammmmm, ali se na meni slabo osjete i kratko traju dok na sestri obrnuto. Vrlo, vrlo sladak parfem, ali vas neće ugušiti, baš je ugodan. Parfem je cvijetno orijentalni i mislim da s njime možete teško pogriješiti. Koliko sam upoznata, svi ga vole :) Moj je skroz pri kraju, imam još 2 šprica :( Cijena mu je oko 200 kn za 30 ml.



Aquolina - Pink Sugar
30 ml-180 kn. 
U visokoj noti je bergamot, sicilijanska naranČa i zelena nijansa lišća smokve. U srcu tanki đurđevak, cvijet sladića i crvenog voća. Gurmanski završetak je od vanilije, karamele, drvenih i mošusnih nota. Parfem je lansiran 2004. U prošlom postu sam više pisala o njemu.



I to je sve što se tiče moje kolekcije. Kod nekih parfema sam note pronašla na netu, sve drugo sam pisala lijevom rukom i ovo je grozno :D
Btw na mojoj trenutnoj WL su Lady Gaga, Taylor Swift, Prada, Kylie Minogue <3

Jel vi imate koji od ovih parfema, kako izgleda vaša kolekcija, koji vam je parfem na wish listi? :)

Pozz, 

SHARE:
13 comments
Next PostNewer Posts Previous PostOlder Posts Home
PROFESSIONAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig